На премиерата на документален филм преди десетина дни съпругата на

...
На премиерата на документален филм преди десетина дни съпругата на
Коментари Харесай

Радина Червенова победи тежка болест! Водещата на БНТ тръгна с перука, наесен се връща в ефир

На премиерата на документален филм преди десетина дни брачната половинка на шефа на Българска национална телевизия Константин Каменаров се е появи с дълга алена перука, припомня HotArena.

 

 

Радина изглеждаше леко подпухнала. Телевизионерката смъкна тъмните си слънчеви очила единствено по време на прожекцията, само че след края й незабавно ги постави още веднъж, въпреки че е в затворено пространство, а на открито температурите са минусови, писа „ Уикенд “.

Миналото лято червенокосата водеща мистериозно се изпари от новинарския ефир, а хиляди фенове се питаха къде изчезна любимката им. По коридорите на Българска национална телевизия даже се понесъл слух, че неувяхващата новинарка ще прави лично седмично предаване и по тази причина е зарязала новините. Истината обаче се оказала жестока. От към година Радина била диагностицирана с тежка болест . Говорителката постоянно ходела на профилактични прегледи, само че все пак я връхлетяла бедата. Червенова била решена да се бори до дъно и се подложила на терапия във Франция. За неин шанс, заболяването била хваната в точния момент, а интервенцията е повече от сполучлива. Днес тя е в положително здраве и към този момент се появява обществено.

В първите дни на годината Радина даже посетила сътрудниците си в малкия екран, който доста й се зарадвали. Почерпила ги с домашно приготвена торта. Червенова на този стадий обаче не възнамерява да се завръща на екран. Най-вероятно тя още веднъж ще е измежду лицата на „ По света и у нас ” през есента.

С подлата диагноза сполучливо се пребориха куп известни дами у нас – водещата на „ Съдебен спор ” по Нова телевизия Нана Гладуиш, омбудсманът Мая Манолова, столичната кметица Йорданка Фандъкова, проверяващата журналистка Маргарита Михнева, някогашната обществена министърка Емилия Масларова, тв водещата Миа Сантова, националната певица Николина Чакърдъкова и легендата на „ Тоника Сухопътни войски ” Ваня Костова.

Сега в листата на спечелилите е и Радина. Онкологичното заболяване надделяха и някогашните министри на културата Вежди Рашидов и Стефан Данаилов, както и футболните митове Стилиян Петров и Димитър Димитров-Херо.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР