На празника на Св.Св. Константин и Елена, скалният феномен Божият

...
На празника на Св.Св. Константин и Елена, скалният феномен Божият
Коментари Харесай

Природният феномен “Божият мост” се превърна в сцена на Пасхални концерти /снимки/

На празника на Св.Св. Константин и Елена, скалният феномен Божият мост се трансформира в открита сцена на церемониален пасхален благотворителен концерт “Мост на Небесата”.
След огромния триумф на предходното издание, тази година събитието се организира в два фестивални дни и събира на едно място духовнически хорове, ансамбли, вокални групи и креативен сформира.
Днес празничната стратегия започва с християнски беседи и проповеди от богослови и духовни лица, а жителите и гостите на града се любуваха на вкусната врачанска кухня и разнообразни интензивности като - конна езда, пукотевица с лък и издигане с топловъздушен балон.
Кулминация във втория ден от фестивала е Пасхалния концерт, който впечатли всички присъстващи с квалифицирания репертоар и аудио-визуални резултати.
На събитието участваха: кметът Калин Каменов, заместник-кметът Александър Владимиров, поданици на Враца и обитаемоте места, посетители от други градове в страната.
Част от средствата, събрани от продажбата на билети за събитието, ще бъдат дарени на Фондация “Мечта за дете”, като по този метод ще се подкрепят фамилии с репродуктивни проблеми.
От Фондация “Нашият дом е България”, които са основатели на събитието, ще поддържат и построяването на параклис “Свети Дух” в региона на Божия мост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР