На пръв поглед ведра, забавна и колоритна личност. Но тези

...
На пръв поглед ведра, забавна и колоритна личност. Но тези
Коментари Харесай

2-те зодии, които НИКОЙ не може да трае

На пръв взор ведра, занимателна и колоритна персона. Но тези качества като че ли минават на назад във времето, когато го поопознаеш. Водолеите имат навика да бъдат „ черната овца “. Скандални, с предизвикателна визия, а държанието им постоянно крещи „ вие сиви, смешни хорица, не знаете какво е да живееш същински “.
И като за похлупак прибавяме мъчителното им свободолюбие. Този знак постоянно ще прави, каквото си желае. Дори да си седи добродушно и да кима с глава, до момента в който му наслагвате своето мнение и хрумвания, по-късно той отново ще постъпи, както си е решил. Да покориш Водолей под каквато и да е форма, е изрично невероятно.

Конфликтна, импулсивна и безпардонна персона. Не мисли за последствията, може да изстреля 10 обидни думи в секунда и да те срине душевен единствено за ден. Изобщо не му пука за мнението на хората, той постоянно е прав, а те бъркат. И като лютива фалшификация, има големи условия към всичко и всеки.
Проявите му на нарцисизъм са много чести, само че той в никакъв случай няма да го признае. Не признава и грешките си, а търси различен метод (например подарък) да си „ откупи “ виновността. При това няма да прояви предпочитание да поговорите за казуса. Да се схванеш с Овен е доста сложна задача. А даже и да успееш, мирът ще продължи най-много 2-3 дни.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР