На пръв поглед това може да звучи невъзможно: как може

...
На пръв поглед това може да звучи невъзможно: как може
Коментари Харесай

Това са 4-те научно доказани метода за привличане на късмет

На пръв взор това може да звучи невероятно: по какъв начин може просто по този начин да станем късметлии? Оказва се, че шансът – това не е случайност и не е магия. Зад него също стои просвета. Richard Wiseman от дълго време учи историята на изключително сполучливите хора с цел да разбере това, което ги сплотява.
В книгата си “The Luck Factor”, той приказва за четирите правилото, които могат да бъдат употребявани за привличане на шанс в живота.
1. Увеличете опциите
Тази точка е ясна, без пояснение: в случай че постоянно си седите у дома, по какъв начин мислите, какъв брой щастливи неща може да се случат с вас? Малко. От книгата “The Luck Factor”: Хората с шанс се основават сами, виждат и употребяват всевъзможни шансове в живота.
Някои хора са с повече шанс, в сравнение с други, тъй като те са склонни да основават обстановки в живота си, които покачват опциите им и по този метод притеглят шанс. И по този начин, кои хора са по-успешни?
Екстроверти: повече време, прекарано с разнообразни хора – по- разнородни благоприятни условия.
Уравновесени: напрегнати, тревожни хора е по-малко евентуално да виждат и да употребяват забавни благоприятни условия.
Отворени към новото: в случай че отричате новото, то най-вероятно, забавни неща ще ви се случават рядко. Продължавайки да вършиме това, което постоянно сте правили, вие ще получавате това, което постоянно сте получавали.
2. Слушайте интуицията
Успешните хора в доста обстановки са интуитивни. От книгата”The Luck Factor”: галениците на ориста постоянно вземат верните решения с интуицията си. Почти 90 % от щастливците в персоналните си връзки имат цялостно доверие на интуицията и съвсем 80 % признават, че интуицията играе голяма роля в развиването на кариерата им.
Около 20 % от хората, които се считат за по- щастливи, се доверяват на интуицията си за справяне с значими финансови въпроси, и съвсем същото количество слушат своята вътрешен глас за кариерата си.
Хората с шанс вършат повече старания за развиването на интуицията си. Те са склонни да се оправят с проблемите си посредством медитация, може да се върнат към въпроса по-късно, или да намерят безшумно усамотено място, с цел да мислят за това.
И още веднъж: това не е нещо вродено и не може да се трансформира. Искате ли да привлечете шанс в живота си? Обръщайте се към интуицията си по-често.
3. Очаквайте шанса си
Това е толкоз просто – да бъдем оптимисти. Вие ще бъдете по-склонни да опитате нещо ново, да се възползвате от опциите и да постигнете триумф, в случай че смятате, че всичко това в действителност може да се случи.
От книгата “The Luck Factor”: Като цяло успешнитe хора съвсем постоянно имат вяра, че идните празници ще бъдaт незабравими, и че те имат всички шансове да реализират най-малко една от задачите си в живота.
Късметлиите са упорити хора. От книгата “The Luck Factor”: Успешните хора се пробват да доближат до задачата, даже в случай че наподобява, че възможностите за триумф са дребни. Сражават се настойчиво и не се опасяват от неуспехи.
Какво би трябвало да се прави? Бъдете оптимисти. Развивайте у себе си неизменност. Колкото и смешно да звучи, в случай че повярвате, че имате шанс – ще го имате.
4. Превръщайте неуспеха в триумф.
Хората с шанс също не постоянно съумяват, само че те се отнасят към неуспехите си не като останалите. От книгата “The Luck Factor”: галениците на ориста намират плюсове в своите неуспехи.
Щастливите хора са уверени, че неуспехът ще докара до нещо позитивно по-късно. Щастливците не се зациклят на неуспехите, а подхващат ограничения в бъдеще това да не се случи още веднъж.
Как ще реагирате на отчаяние? Най-лесният метод е да се откажете, да станете мрачни и да спрете да излизате от вкъщи си, само че това няма да помогне на света да ви даде още един късмет. Представете си себе си благополучен, когато не всичко е наред.
източник: 30dumi.eu
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР