На пръв поглед това е забавна история за симпатични пингвини,

...
На пръв поглед това е забавна история за симпатични пингвини,
Коментари Харесай

Айсбергът ни се топи

На пръв взор това е занимателна история за симпатични пингвини, които са изправени пред проблем: айсбергът, на който живеят, се топи. Действията на героите и последвалите събития обаче последователно ни разкриват същинското обръщение на книгата. Тя ни демонстрира по какъв начин да подходим към неизбежната смяна, по какъв начин да преодолеем компликациите в процеса на промяна и по какъв начин да мотивираме останалите да ни спомагат.
" Айсбергът ни се топи " на Джон Котър се е трансформирала в типичен бизнес справочник за ръководство на измененията, който оказва помощ на хиляди хора и компании да преуспяват в непрекъснато изменящия се свят.
Джон Котър е професор в Бизнес колежа към Харвардския университет и най-големият експерт по водачество и смяна в света. Той е създател на повече от единайсет бестселъра, високо ценени в международен мащаб. Д-р Котър е създател на Kotter International – компания за ръководство на измененията, която оказва помощ на фирмите да преминат през огромна промяна, с цел да реализиран внушителни резултати през днешния ден и да изградят благоприятни условия за смяна в културата за в бъдеще.
Холгър Ратгебър има солидна кариера на управител в компании от влиятелния лист Fortune 500. Той работи с доктор Котър по разнообразни планове за книги, просветителни стратегии и консултантски задължения. В Kotter International оказва помощ на световни компании да се трансформират, с цел да станат по-иновативни и гъвкави, като употребява правилата и системата на доктор Котър за организационно водачество и смяна.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР