На пръв поглед перфектното семейство на Джей Зи и Бионсе

...
На пръв поглед перфектното семейство на Джей Зи и Бионсе
Коментари Харесай

Джей Зи плаща на сина си, за да избегне развод

На пръв взор съвършеното семейство на Джей Зи и Бионсе е застрашено от нова драма. Открай време се мълви, че рапърът има извънбрачен наследник, който до ден-днешен не желае да признае.

24-годишният Ръмир Сатъруайт обаче е подготвен на огромен скандал и съдилища, единствено и единствено да потвърди, че е наследник на звездата. Това от своя страна ще аргументи огромен дискомфорт на Джей Зи, който при бракоразвод ще загуби стотици милиони.

„ Ще бъде същинска злополука за Джей Зи, в случай че се потвърди, че е татко на момчето. Бионсе повече няма да му елементарни нищо “, разяснява източник пред RadarOnline.

Състоянието на продуцента и артист възлиза на към 810 млн. $ и при възможен бракоразвод ще се елементарни с огромна част от тях. По тази причина той желае да купи „ мълчанието “ на момчето, което твърди, че през 1992 година Джей Зи е забременил майка му Уанда.

Ръмир желае освен да потвърди чий наследник е, само че и счита да подаде обвинявания, че продуцентът и екипът му съзнателно са компрометирали неговия по-ранен иск за доказване на бащинство и са го потулили, тъй че да не бъде изпълнен.

Скандалът с евентуалното бащинство избухна още през 2010 – 2 години, откакто той се ожени за Бионсе. Двамата имат 6-годишна дъщеричка Блу Айви и 8-месечните близнаци Руми и Сър.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР