На пръв поглед няма нищо общо между Емили Ратайковски и

...
На пръв поглед няма нищо общо между Емили Ратайковски и
Коментари Харесай

Какво е общото между Емили Ратайковски и Мигел Силвестре

На пръв взор няма нищо общо сред Емили Ратайковски и Мигел Силвестре. Тя е американски модел, той е испански артист и двамата май въобще не се познават.

Това е единствено на пръв взор обаче, тъй като се оказа, че е и двамата са избрали един и същи метод, с цел да разсейват аудиторията си по време на обществената им изолираност у дома.

Само преди ден Емили Ратайковски пусна следващата провокативна фотография в профила си в Instagram, на която виждаме моделът да театралничи гола, прикрила с ръце гърдите си.

View this post on Instagram
A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Mar 22, 2020 at 12:47pm PDT

Точно по същото време Мигел Силвестре също реши да разпали интереса на женската публика от почитателите си, като качи своя фотография без облекла.

Като споделяме без облекла, имаме поради тъкмо това. Виждаме артистът чисто гол, повърхностно седнал на стол, до момента в който с ръката си прикрива мъжкото си достолепие.

View this post on Instagram
A post shared by Miguel Angel Silvestre (@miguelangelsilvestre) on Mar 23, 2020 at 12:16pm PDT

Убедени сме, че както почитателите на Емили, по този начин и тези на Мигел са оценили двата фрагмента. Тъй като сме почитатели и на двамата, напълно откровено можем да кажем, че ни оставиха без думи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР