На прага на седмия сезон на Rainbow Six Siege, играта

...
На прага на седмия сезон на Rainbow Six Siege, играта
Коментари Харесай

Rainbow Six Siege губи пореден директор

На прага на седмия сезон на Rainbow Six Siege, играта загуби своя шеф. За трети път от появяването ѝ. Анонсът за напускането на настоящия шеф беше направено от самите Ubisoft на страниците на формалния уебсайт на играта. Лирой Атанасоф, който е към този момент две години шеф на играта ще бъде сменен на поста от Аликзандър Карпазис. Последният е прочут с работата си по заглавия, като Splinter Cell: Blacklist, Watch Dogs и Far Cry 5. Що се отнася до Атанасоф, то той не напуща Ubisoft, а само управителния си пост на играта.

„Това не е решение, което взех елементарно. Обичам тази игра и нейната общественост и съм толкоз горделив с всичко, което нашият екип свърши дружно през последните две години. Но аз убеден, че вземам вярното решение. И екипът ме поддържа изцяло. Не се тормозете, няма да съм надалеч. И имам възприятието, че моето пътешестване с тази невероятна игра е надалеч от края си“, написа Атанасоф.

„Пътуването ми със Siege започва още във времето, в което плана беше в стадий на алфа-тестване. Присъединих се към няколко другари и се състезавах в шампионат по Siege, където стигнахме финалите. Дори в ранните стадии на играта, аз знаех, че има нещо особено в Siege, само че по това време нямах визия какъв брой бездънен отпечатък ще остави в живота ми. И съигаме до през днешния ден. Прекарах последните четири години в работа с невероятни хора. По един от най-успешните спортни шутъри в света. Следващият стадий от това премеждие стартира през днешния ден и няма по какъв начин да се вълнувам повече за бъдещето на Siege“, написа Атанасоф.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР