На последното си заседание кабинетът ще одобри допълнителни разходи по

...
На последното си заседание кабинетът ще одобри допълнителни разходи по
Коментари Харесай

Ето какво ще решава правителството на Кирил Петков на последното си заседание

На последното си съвещание кабинетът ще утвърди спомагателни разноски по бюджетите на 4 министерства, както и ще утвърди изплащането на еднократна финансова помощ на студенти и докторанти – украински жители, признати за образование в държавни висши учебни заведения в България.

Ще бъдат утвърдени спомагателни разноски за Министерството на финансите, Министерството на правораздаването, Министерството на здравеопазването,

Министерството на образованието и науката за 2022 година за ремонтни действия в институции в системата на предучилищното и учебното обучение.

Министрите ще одобряват и няколко отчета. Предстои да бъде признат Годишен отчет за положението на националната сигурност през 2021 година, Годишен отчет за активността на Междуведомствения съвет по отбранителна промишленост и сигурност на доставките към Министерския съвет през 2021 година, както и Доклад за одобрение на изискванията по план на Договор за застраховка „ Обща гражданска отговорност “, покриваща отговорността за нуклеарна щета на „ АЕЦ Козлодуй “ ЕАД.

Кабинетът ще реши и краткотрайно да закрие Консулството на Република България в гр. Екатеринбург, Руската федерация.

Предстои „ Българската банка за развиване “ ЕАД да бъде утвърдена като адресат на заеми с държавна гаранция. Ще бъде признат и Доклад за равнопоставеността на дамите и мъжете в България за 2021 г.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР