На последната си сбирка за 2020 година управителният съвет на

...
На последната си сбирка за 2020 година управителният съвет на
Коментари Харесай

Управителният съвет на БФ Волейбол прие отчетите на всички национални треньори

На последната си колекция за 2020 година управителният съвет на БФВолейбол одобри докладите на всички национални тимове. Заради обстановката с ковид още веднъж срещата беше виртуална. Следващата година управителното тяло на федерацията ще изслуша поредно наставниците при мъжете и дамите, юношите и девойките в другите възрасти, както и тези на плажния волейбол. Но първо би трябвало да отпаднат противоепидемиологичните забрани, по тази причина не може да се насрочи точна дата.

Управителният съвет утвърди плана на БФВ по Програма за развиване на спорта за високи достижения за 2021 година, както и плановете на федерацията по Програма за финансово подкрепяне на действия по осъществяване на семейства на интернационалните спортни надпревари на територията на Република България за 2021г.

На съвещанието беше одобрено и точковото систематизиране на дейностите на спортните клубове, членове на БФВ, осъществени през 2019 година Прие се и спортният календар на федерацията за 2021 година

Управителният съвет одобри Наредба за осъществяване на Държавните шампионати при подрастващите за 2020/2021 година. Взе се решение за анулация на Дисциплинарен устав от 18.11.2014 година и за одобряване на нов.

Правилникът за работа на Апелативната комисия на Българска федерация по волейбол от 30.06.1999 година и цена към него от 25.10.1999 година също бяха анулирани и също беше одобрен нов.
Снимка: Костадин Андонов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР