На поредното заседание днес, по делото за убийството на Евгения

...
На поредното заседание днес, по делото за убийството на Евгения
Коментари Харесай

Роднини на убитата и натикана в куфар Евгения към убиеца: Върнаха ни я в чувал! Хубаво ли ти е сега?

На следващото съвещание през днешния ден, по делото за убийството на Евгения Владимирова, бяха прегледани няколко експертизи.
Една от тях бе съдебно-психиатричната и психична експертиза, която даде оценка за психологичното положение на двамата подсъдими – брачният партньор на Евгения Орлин Владимиров и татко му Пламен.
От експертизата стана ясно, че Орлин не боледува от психиатрично заболяване – неуравновесеност. Няма данни той да е страдал от такова разстройство все още на осъщественото закононарушение през октомври 2021 година.
Освен това анализът демонстрира още, че интелектът му е в рамките на нормата и може да се ориентира в околната реалност, като също по този начин няма данни от взаимозависимост към алкохол и други субстанции.
Ако е направил действието, в което е упрекнат – за убийството на брачната половинка си, то той го е разбирал и е могъл да управлява постъпките си, като надлежно може да дава пояснения по отношение на действията си и пълноценно да взе участие в наказателния развой, оповестиха движимости лица по делото.
Направена е и съдебно-психиатричната и психична експертиза по отношение на татко му Пламен, който също е обвинен по това дело, като специалистите показват, че той също не страда от същинско психично заболяване неуравновесеност. Няма данни да е страдал от такова разстройство и към интервала на осъщественото действие.
По време на правосъдните съвещания досега стана ясно, че свекърът на Евгения Пламен Владимиров е оказал помощ на сина си, като след убийството двамата са пренесли тялото ѝ в куфар и са го стоварили край водоем до Перник.
На идващото съвещание, което е планувано за 28 септември, подсъдимият Орлин Владимиров съобщи, че желае да даде пояснения по делото. До този миг той пазеше безмълвие.
Орлин не сподели нито дума и през днешния ден, когато майката на Евгения Капка Чорбанова се обърна към него с думите: „ Върнаха ни я в чувал, не можахме да се извиним с нея “.
Не отговори и на брата на жертвата Николай, който сподели, че на 15 септември 8-годишният им наследник е бил заведен до учебно заведение от вуйчо си, а не от родителите си, прецизира „ Труд “.
„ На 8 години, на първия образователен ден, хубаво ли ти е в този момент, детето да е без майка и без татко? “, попита го Николай Чорбанов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР