На поредната тежка операция се подложи уникалната Жена каучук -

...
На поредната тежка операция се подложи уникалната Жена каучук -
Коментари Харесай

Оперираха жената-каучук

На следващата тежка интервенция се подложи неповторимата Жена каучук - Вили Кожухарова, разбра HotArena .

72-годишната вариететна актриса, която дълги години бе номер едно у нас и по света, претърпя комплицирана интервенция на зъбите. Сериозни проблеми постановат изваждането им и замяната им с нови краткотрайни такива. Интервенцията бе с цялостна анестезия и съществено бе тормозила Вили.

" Сложна интервенция е, трае два-три часа. Страхувам се малко. Все отново това е цялостна анестезия и всичко може да се случи! " - обезпокоеното показа Кожухарова часове преди интервенцията, за която е получила финансова поддръжка от президента на известна българска компания.

За благополучие интервенцията е минала наред и Вили към този момент се възвръща. Жената, която дълги години изумяваше света с уменията си, е вкъщи и се е отдала на отмора. Оплаква се единствено от паднало кръвно в резултат на цялостната анестезия.

Преди години Вили се подложи на други две комплицирани интервенции в границите на шест месеца за промяна на тазобедрените стави. След интервенциите известната още като Мис Кобрита дама съумя да възвърне бързо формата си и удиви лекарите, като върна каучука в живота си.

" Имам мощен дух! Каквито и болежки и пречки да имам в живота си, духа не го изгубвам в никакъв случай! " - разкрива Вили, която плануваше огромен театър за 70-годишния си празник, само че след това се отхвърли от концепцията. Кожухарова е безапелационна, че не би се ваксинирала за ковид. Тя е твърдо срещу имунизациите и за целия си живот има сложена единствено една. " Когато бях ученичка, скачах от прозореца, с цел да избягам от имунизациите " - спомня си вариететната звезда, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР