На поредна покъртителна гледка се натъкваме в социалната мрежа. Споделено

...
На поредна покъртителна гледка се натъкваме в социалната мрежа. Споделено
Коментари Харесай

Потрес! Кон тегли закъсал мотокар в София ВИДЕО

На поредна покъртителна панорама се натъкваме в обществената мрежа. Споделено видео демонстрира преживелица от столичния квартал „ Люлин “, на която се вижда по какъв начин кон тегли мотокар.

Абсурдното видео провокира смесени усеща. Някои го възприемат за занимателно, до момента в който други се концентрираха върху експлоатирането на коня. От фрагментите излиза наяве, че мотокар е закъсал в калта пред жилищен блок. А на помощ по някаква причина се е отзовал мъж с теглената от животното каруца. Връзва се въже сред двете транспортни средства и стартират неистови старания за дърпане от страна на коня.



„ Абсурд цялостен, “ „ Скандално!, “ и „ Без думи “, са единствено част от мненията под видеото.

„ Искрено се надявам, че в един различен живот функциите на животните и хората, които ги тормозят, ще бъдат разменени… да види туй говедо по какъв начин се теглят 1.5+ тона… помияр, “ разяснява още мъж.

В действиетелност инспекция демонстрира, че настина звук и половина, е междинното тегло на мотокар. Това са килограми, непостижими за сходно животно.

Столичани са откровено възмутени. Част от тях са на мнение, че е редно да се алармира в полицията при сходни обстановки.

Ето и фрагментите:



Видео: Ognyan Anakiev 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР