На поредна операция се е подложил доайенът на БНТ Петър

...
На поредна операция се е подложил доайенът на БНТ Петър
Коментари Харесай

Мистър Минута е много закъса с жлъчката, има 4 байпаса на сърцето

 На поредна интервенция се е подложил доайенът на Българска национална телевизия Петър Вучков. Водещият на обичаното от генерации предаване " Минута е доста “ претърпял намеса на щитовидната жлеза, която отлагал отдавна.

" Мислех, че нещо не съм добре със стомаха, а то се оказа щитовидна жлеза. И в този момент не мога още да приказвам, уповавам се да се възстановя по-бързо. Разбира се, че ме е боязън от ковид и считам да се имунизирам, само че първо да се възстановя “, споделя именитият водещ, приключил в един от първите випуски на театралната академия.

82-годишният Вучков към този момент е не запомнил броя на интервенциите, които в последните няколко години претърпя. Малко преди последния си рожден ден той легна под ножа поради зрението си, защото едвам не ослепял вечно, написа " Ретро ".

Водещият нямал вяра да се оправи, до момента в който синът му не осъществил контакт с един от най-известните френски експерти в региона. След като съобщил на татко си, водещият хем се зарадвал, че има избавление, хем се натъжил, че интервенцията коствала извънредно доста и не можел да си я разреши.

Тогава момчето му му съобщило, че е запазил час за консултация и е купил самолетни билети както за него, по този начин и за вярната му спътница в живота – Вихра. Проблемите му със зрението обаче не са единствената пакост. Преди няколко години пенсионираният Вучков претърпя и тежка интервенция на сърцето, при която му бяха сложени 4 байпаса, които да го държат в кондиция. Тогава Вучков изкарал цяла седмица в клиниката, а неговата Вихра била неразделно до него.

" Беше при мен в стаята като брачна половинка, санитарка, каквото щете. Това за мен е обикновено семейство. Всичките тези изроди, които си бият дамите, това е напълно друга работа. Ние такива не познаваме. Неприятните неща са единствено самостоятелните от нас – това са заболяванията, нищо друго “, споделя тв легендата за обичаната си жена, с която нямат брак, само че се обичат безпределно.

Тя е негова трета публична половинка. Първата му брачна половинка е Цветана Манева, като бракът с нея е много временен. Втората му брачна половинка си отива след заболяване и Вучков остава самичък с двамата си синове. После среща Вихра, която също има наследник. Трите момчета израстват дружно и си подават ръка при потребност.

" Не мога да се оплача от живота, имах всичко, за което съм си мечтал “, с днешна дата споделя Петър Вучков. Сега най-голямата им утеха с Вихра било гледането на телевизия. Следели всички нови излъчвания и тв ветеранът одобрявал младите попълнения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР