На почетния лидер на ДПС Ахмед Доган вече е назначена

...
На почетния лидер на ДПС Ахмед Доган вече е назначена
Коментари Харесай

Назначена е охрана от НСО и МВР на Ахмед Доган

На почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган към този момент е назначена защита от НСП и Министерство на вътрешните работи, оповестяват от пресцентъра на вътрешното ведомство.

Сигнал за потребността от такава защита беше изпратен на 28 август 2024 година от Държавна организация " Национална сигурност ". Той беше подаден от Джевдет Чакъров и касае господин Ахмед Доган. На лицето неотложно е обезпечена защита от НСО и Министерство на вътрешните работи, показват от вътрешното министерство.

Предприети са всички нужни оперативни дейности и мероприятия за изясняване на данните, посочени в сигнала. Проведен е разпит на лицето, възприело тези данни, съдържащи закрепен интервал от време и място, посочено от подателя на сигнала.

Изнесените обстоятелства и условия не се удостоверяват, защото е открито, че въпросното лице, посочено от подателя, не е било във закрепения интервал от време на съответното място.

Резултатите от инспекцията са изпратени на способената прокуратура.

Ден преди подаването на сигнал, Ахмед Доган изключи Делян Пеевски и съратниците му от Движение за права и свободи.

Снощи пък последователи на почетния ръководител на Движение за права и свободи се събраха пред свързаните  него парцел в софийският кв. Бояна и в парка " Росенец ".

Привърженици на Движение за права и свободи се пробваха да нахлуят в " сараите на Ахмед Доган " в " Бояна "

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР