На по-големите ученици в Обединеното кралство може да бъде предложена

...
На по-големите ученици в Обединеното кралство може да бъде предложена
Коментари Харесай

Във Великобритания може да бъде предложена ваксина на по-големите ученици

На по-големите възпитаници в Обединеното кралство може да бъде препоръчана против COVID-19 преди началото на идната образователна година, оповестява английският народен всекидневник The Times.

Министрите в Лондон желаят имунизация за младежи, които се смятат за по-„ обществено дейни “ и затова има по-голяма възможност да популяризират ковид. Един от разновидностите, който се разисква в английската столица, е да се предложи имунизация на учащите се в последните класове.
 Аспарух Илиев: Лекарите в България са измежду главните скептици за имунизациите Аспарух Илиев: Лекарите в България са измежду главните скептици за имунизациите
„ В България лекарите са една от главните прослойки, която не убеждава и е песимист във връзка с имунизирането. Лекарският съюз...

Нарастването на броя на инфектираните през последните няколко седмици е най-силно измежду младежите и младежите. През седмицата до 12 юни се счита, че 0,5% от 16 до 24-годишните са дали позитивен тест, демонстрират данни на Службата за национална статистика. Процентът на случаите измежду учениците в междинните учебни заведения обаче може леко да е намалял, акцентира изданието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР