На площада има толкова млади хора с искания за по-добър

...
На площада има толкова млади хора с искания за по-добър
Коментари Харесай

Весела Лечева: Хора, които се укриват в арабска държава, опитват да прокарат сценарий, опасен за държавата

На площада има толкоз младежи с претенции за по-добър живот. Искам те да имат безоблачно бъдеще и да се усещат сигурни в страната, в която живеят. Но на митингите има и такива, които имат собствен сюжет – хора, които са въплъщение на предишното и употребяват жесток способ на живот и ръководство, с цел да придобият икономическо въздействие. Отдавна сме минали този стадий от развиването на страната и не би трябвало да се връщаме към него.

Това съобщи в ефира на Нова тв зам.-председател на ПГ на "БСП за България " Весела Лечева  Весела Лечева Весела Николаева Лечева е българска състезателка по пукотевица и сегашен политик от Българската.

Тя показа, че се притеснява, че хората ще останат излъгани най-после. "Ясно се вижда опитът за прокрадване на различен сюжет, който ще бъде рисков за ръководството на страната. Говоря за това, което излезе в медиите за хора, които се укриват в далечната арабска държава”, сподели още зам.-председателят на ПГ на "БСП за България ".

В предаването тя разяснява и опита за ликвидиране над брачна половинка ѝ Манол Велев.

"Където и каквото би трябвало съм споделила. Минаха 13 години от опита за нападение. Чакам правдивост. Този вид закононарушения се потвърждават мъчно. Искам да имам вяра, че прокуратурата има силата да стигне до дъно, че това е един работещ орган, една институция, в която жителите усещат поддръжка и сигурност ", разясни Лечева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР