На пленарната сесия в Страсбург Европарламентът ще обсъди резолюция относно

...
На пленарната сесия в Страсбург Европарламентът ще обсъди резолюция относно
Коментари Харесай

ЕП обсъжда график на преговорите за бъдещите отношения Лондон - Брюксел

На пленарната сесия в Страсбург Европарламентът ще разиска резолюция по отношение на идните договаряния с английското държавно управление за новото партньорство след Брекзит.

Първоначалната информация и график на диалозите ще показа основният договарящ от страна на Европейски Съюз - Мишел Барние. Това е рамката, която открива задачите и обсега на полемиките.

Указанията за водене на договарянията би трябвало да бъдат утвърдени от представителите на страните членки в Съвета на Европейски Съюз. Своята позиция ще разгласи и ръководителят на Европейска комисия - Урсула Фон дер Лайен.

Утре резолюцията ще бъде гласувана. Очакванията са след приемането на насоките, Комисията да получи зелена светлина за водене на договарянията на 25 февруари, което ще разреши Брюксел и Лондон да стартират разговор за бъдещите си връзки при започване на март.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрират
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР