На пищна церемония по раздаването на 25-ите награди за най-красива

...
На пищна церемония по раздаването на 25-ите награди за най-красива
Коментари Харесай

Магистър по моден стайлинг от Варна стана „Мисис България“ 2023

На обилна гала по раздаването на 25-ите награди за най-красива омъжена българка, короната " Мисис България Europe " сграбчи Румяна Иванова от Варна.

Догодина Руми ще показа страната ни на „ Мисис Европа “, където ще премери сили с всички хубавици от Стария континент, носителки на купата.

Професионалната кариера на Румяна Иванова е впечатляваща. Тя е моделиер – конструктор, магистър по фешън стайлинг, притежател на стилната марка и фешън ателие " TAILOR ". Носителка е на голям брой награди, след които „ Дизайнер “ за 2022 година, а бутикът й е в ТОП 10 на стилните марки в България за предходната година.

През лятото Румяна направи своя впечатляващ дебют в меката на изобилието - Дубай по време на конкурсa Man of the Universe, където показа своите неповторими модели, с които впечатли изисканата аудитория.

Руми е представяла роклите на марка „ TAILOR “ на голям брой влиятелни конгреси и ревюта, измежду които Fashion weekend  - Св. Влас 2023, Фестивал на модата и хубостта -Варна 2023 и други  Облича известни персони от българския елит и Дубай.

На състезанието „ Мисис България “ Румяна Иванова се показа с рокля по неин дизайн на нейната марка „ ТAILOR “ . Румяна е майка на две деца. В свободното си време спортува,  някогашен играч по фитнес бикини е. Обича да готви, да чете книги и да прекарва време с децата и фамилията си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР