На Пенелопе Крус ѝ е трябвало много повече от една

...
На Пенелопе Крус ѝ е трябвало много повече от една
Коментари Харесай

Пенелопе Крус: Донатела беше щастлива, че аз ще я играя

На Пенелопе Крус ѝ е трябвало доста повече от една руса перука, с цел да влезе в ролята на Донатела Версаче в сериала за убийството на брат ѝ Американска престъпна история 2: Убийството на Джани Версаче.

„ Отговорността е доста по-голяма, когато би трябвало да играеш жив човек. Затова и щом Райън Мърфи ми се обади, с цел да ми предложи ролята, споделих, че първо би трябвало да се обяда на Донатела и да поговоря с нея. Чак по-късно бих могла да приема ролята.

Донатела ми сподели, че в случай че някой би трябвало да я играе, то фактът, че съм тъкмо аз, я прави доста щастлива, тъй като съгласно мен тя знае какво усещам към нея и Джани.

Те са едни от най-милите хора. За мен е доста значимо, когато тя гледа сериите, да види и почувства любовта и уважението, които съм вложила в ролята “, сподели в изявление Пенелопе Крус.

И макар че Донатела утвърждава обстоятелството, че точно Пенелопе ще я играе, тя обществено съобщи, че не поддържа самия сериал и няма нищо общо с него. В изявление за La Repubblica артистичният шеф и вицепрезидент на основаната в Милано фешън къща съобщи:

„ Не съм гледала сериите, нито имам желание да ги виждам, тъй като ме боли от обстоятелството, че след толкоз доста години не престават да показват Джани по толкоз неправилен и нямащ нищо общо с истината метод. Нито аз, нито който и да е от фамилията ни сме оторизирали изработката на този сериал или пък имаме нещо общо с него. “

Първият епизод от сериала ще бъде излъчен на следващия ден.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР