На пазара почти не остана компания, която да не предлага

...
На пазара почти не остана компания, която да не предлага
Коментари Харесай

Bugatti няма да прави „джип“ или електромобил през следващите 10 години

На пазара съвсем не остана компания, която да не предлага SUV в своето портфолио и по течението на модата се пуснаха марки, които отричаха мощно тази „ религия “. Aston Martin, Ferrari, McLaren иLamborghini са единствено част от марките с богата история при суперколите, които показаха или следва да показват състезателен модел. По тази мода, обаче, няма да се подведе Bugatti или най-малко по този начин дава обещание новият изпълнителен шеф Мате Римац за интервала от идващите 10 години.
`Bugatti

В изявление пред Automobilwoche, той съобщи, че изработката на SUV не е част от проекта за развитите на марката за идващите 10 години, а в него също по този начин не влиза и напълно електрически модел. Това значи, че през 2032 година, когато някои компании ще преминат напълно към електрически коли или най-малко проектите им са такива все още, Bugatti ще заложи на мотор с вътрешно горене, евентуално подкрепят от електромотор.
`Bugatti

Представянето на хибриден модел ще се случи още през идващите години, а Римац разкрива, че наследникът на Chiron ще бъде „ съществено електрифициран “, наблягайки ролята на електрическото задвижване в новия модел. Познатият ни 8.0-литров W16 към този момент няма да е част от гамата на Bugatti и евентуално ще бъде сменен от по-малък V12 мотор, сходен на този който Lamborghini ще употребява.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР