На пазара има хранителни добавки за отслабване със забранени вещества,

...
На пазара има хранителни добавки за отслабване със забранени вещества,
Коментари Харесай

Опасни хранителни добавки се продават онлайн


На пазара има хранителни добавки за намаляване със неразрешени субстанции, предизвестяват от Българския фармацевтичен съюз. Най-често те се оферират онлайн.

Ние сме изпращали за разбори и в действителност тези данни са правилни, има хранителни добавки, продавани по интернет, които съдържат сибутрамин, а това е извънредно рисково за потребителите, разгласи проф. Илко Гетов, ръководител на Български фармацевтичен съюз, пред bTV.

Трябва да се внимава и с позволените медикаменти за размразяване на мазнини, не инцидентно множеството са с лекарско наставление. Те могат да навредят на хора с проблеми с черния дроб и бъбреците и по тази причина би трябвало да се одобряват под лекарско наблюдаване, изясняват експертите.

Здравословното събаряне на килограми за един месец зависи от килограмите, с които стартираме отслабването, посочи проф. Донка Байкова, диетолог. При намаляване от високостепенно затлъстяване може да се чака редукция от 10 кг. през първия месец. При по-ниска степен на затлъстяване – обикновено е 4 кг. да е спадът за първия месец. През идващите месеци организъмт взема ограничения за справяне със загубите, свалянето на килограмите се забавя – към 3 - 5 кг.

За намаляване е целесъобразно дневно да се одобряват към 1200 калoрии. Трябва да създадем подобен диетичен режим, че той да бъде равнището на главната обмяна и да включим запасите си в интензивно изгаряне, изясни проф. Байкова.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР