На първото за седмицата пленарно заседание депутатите ще обсъдят промени

...
На първото за седмицата пленарно заседание депутатите ще обсъдят промени
Коментари Харесай

Пушенето на наргиле от деца ще бъде забранено

На първото за седмицата пленарно съвещание депутатите ще обсъдят промени в Закона за протекция на детето, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Законодателната самодейност е на депутатите от „ Воля “ и цели предварителна защита на здравето на децата до 18 годишна възраст, посредством въвеждане на в допълнение ограничаване, обвързвано с приложимост на произведения за пушене,. Промените са подбудени от вредите, които продуктите наподобяващи тютюневи произведения с неразбираем генезис и неразбираема субстанция – пушени в наргилета да вземем за пример, могат да нанесат върху подрастващите. Този вид артикули подтикват децата да ги употребяват в неумерени количества, като ги употребяват дълготрайно време без спиране, а това ускорява вредата върху живота и здравето им, както и пораждат настройки, че пушенето е безопасен и прелестен табиет, считат вносителите.
 Щутгарт: Стрелба по бар за наргилета (ВИДЕО) Щутгарт: Стрелба по бар за наргилета (ВИДЕО)
Стрелба по бар, където се оферират наргилета, в Щутгарт. В постройката има и фитнес салон. Неизвесен брой нарушители са стреляли по проз...
Освен отговорност ще носят и техните родители.
В рамките на пленарното съвещание депутатите ще гласоподават и измененията в Закона за обществените финанси и Закона за налог върху добавената стойност, както и ще одобрят процедурни правила за избор на ръководител на Икономическия и обществен съвет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР