На първо място е бялото и то с бая преднина, на

...
На първо място е бялото и то с бая
преднина, на
Коментари Харесай

Боите за автомобили: белите водят на черните и сивите

На първо място е бялото и то с бая преднина, на второ и трето място от най-популярните цветове за автомобилни бои за 2020 година са черното и сивото, следвани от сребърното. И това значи, че 81 от 100 нови автомобила са оцветени в неутрален нюанс и то по целия свят.

Доставчикът на течни и прахови покрития Axalta разгласява своето "Глобално проучване на най-популярните цветове за автомобили " от 1953 г насам. Проучването на Axalta се основава на данни от всички страни, в които се създават превозни средства за потребителския пазар.

В последното регистрира единствено незначителни промени за тази година. Белите и черните запазват своя дял надлежно от 38 и 19 процента.

„ Сивото е спечелило два процентни пункта в международен мащаб и е на десетгодишен връх “, се споделя в него. Сребърното продължава да понижава във всички райони, известността му в този момент е едноцифрена - девет %.

„ Тенденциите на потребителските покупки, отразени в изследването, стимулират нашето развиване на иновативни цветове за бъдещето “, каза Нанси Локхарт, световен продуктов мениджър за цветно развиване в Axalta.

Определено има вяра, че нашите улици ще бъдат малко по-цветни. Защото Axalta определя, че най-новите трендове в боите за автомобилната промишленост са в съответствие с най-новите трендове в дома, модата и продуктите.

“Това включва възходящ интерес към зелено-сините и зелено-жълтите нюанси ”, се споделя в известието на производителя - “Забележително е и все по-широкото използване на сиво в света и резултатите, които оживяват нюансите на сивия цвят, като пигменти с тънък резултат или докосване на разноцветни люспи. ”
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР