На първа среща се стремим да постигнем три неща –

...
На първа среща се стремим да постигнем три неща –
Коментари Харесай

Как да си сигурна, че ще има втора среща

На първа намира се стремим да реализираме три неща – да оставим положително усещане, да изглеждаме съвършено и да си подсигурим втора среща. Ние ще ти помогнем с последното.

Първите срещи са постоянно сложни. Двамата сте обезпокоени, не знаете нищо един за различен и се колебаете по какъв начин да се държите. Едновременно с това желаете да намерите метод да го впечатлите. Затова сме ви подготвили няколко рекомендации какво да вършиме, тъй че втората среща да не си остане мираж.

Бъдете отворени към завършения

Първата среща не е постоянно вечеря и напитки. Ако той се е потрудил да измисли нещо забавно, което да вършиме дружно, не се дърпайте. Проявете спонтанност и се впуснете в приключението с него. Така ще уважите жеста му и ще покажете занимателната си страна.

 Как да си сигурна, че ще има втора среща

Връщайте комплиментите

Не единствено ние обичаме да бъдем ласкани. Мъжете също им харесва да чуват какво харесвате в тях. Затова не се срамувайте да му извършите комплимент, изключително, когато и той е показал към вас същото внимание. Но не прекалявайте, бъдете откровени и естествени.

Покажете същинската си страна

Много постоянно се изкушаваме да играем функции, когато сме на първа среща с някой, който виждаме за първи път. Искаме да се престорим на съвършени и постоянно – на такива, които не сме. Но по този метод не вършим услуга нито на себе, нито на мъжа, с който сме излезли. Така той няма да хареса вас, а престорената ви версия, с която рано или късно ще би трябвало да се разделите.

 Как да си сигурна, че ще има втора среща

Бъдете другарски настроени и с другите

Съвсем естествено е да желаете да сте благи и общителни с мъжа, с който сте излезли на среща, само че не забравяйте и близките. Не прави хубаво усещане, когато някой не се отнася добре със сервитьора или минувачите.

Предложете да си разделите сметката

Въпреки че той най-после ще упорства да заплати, и е най-добре да го оставите да го направи, от положителни обноски е уместно да го попитате желае ли да поделите сметката. Той сигурно ще оцени жеста.

Не прекалявайте с алкохола

На първата среща ще желаете да си спомняте всеки подробност и да сте в цялостен надзор над това, което вършиме, нали? Затова по-добре не прекалявайте с алкохола, дайте си няколко тостове и две глътки за храброст, само че спрете по-късно.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР