На основание чл. 15, ал. 1 от Закона за общинския

...
На основание чл. 15, ал. 1 от Закона за общинския
Коментари Харесай

Община Плевен кани гражданите в обсъждане за поемане на дългосрочен дълг

На съображение член 15, алинея 1 от Закона за общинския дълг Кметът на Община Плевен провежда публично разискване по отношение на вдишване на дълготраен общински дълг под формата на заем от Фонд ФЛАГ.  

Средствата от Фонд ФЛАГ ще бъдат употребявани за оборотни средства за осъществяване на заплащания, свързани с осъществяването на дейностите по план „ Маршрут на паметта: устойчиви трансгранични туристически артикули за мемориален парк “Гривица ” и цитадела „ Турну ”, финансиран по стратегия ИНТЕРРЕГ V-A Румъния – България.

Проектът е партньорски сред Община Плевен и румънската Община Турну Мъгуреле, окръг Телеорман, като водещ сътрудник е Община Плевен.

Основната цел на плана е да се усъвършенства устойчивото потребление на историческото и културното завещание на Плевен и Турну Мъгуреле посредством идентифициране, развиване и промотиране на различни трансгранични туристически артикули и услуги за мемориалния парк „ Гривица “ и крепостта „ Турну “.
Стойност – 1 520 000 лева; Начин на финансиране – дълготраен общински дълг; Начин на застраховане – залог върху лични доходи на Община Плевен;
Във връзка с въведените противоепидемични ограничения публичното разискване се провежда посредством даване на отзиви и мнения на формалната е-поща на Община Плевен: в период до година

Още от ПЛЕВЕН:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР