На официална церемония в сградата на Главна дирекция „Криминална полиция“

...
На официална церемония в сградата на Главна дирекция „Криминална полиция“
Коментари Харесай

Почетен знак за заслуги на Националната полиция на Кралство Испания за служител на ДМОС

На публична гала в постройката на Главна дирекция „ Криминална полиция “ към Националната полиция на Кралство Испания задграничният представител на Министерство на вътрешните работи в Испания контрольор Росица Колибарова беше наградена с почетен знак за заслуги на Националната полиция „ Бял кръст “. Отличието бе връчено от основния комисар Рафаел Перес и е за значителен принос и заслуги при осъществяване на служебните отговорности.

В приветственото си слово комисар Перес насочи поздравления и признателност за всеотдайната работа на контрольор Колибарова и изрази убеденост, че двустранното съдействие сред полицейските служби на България и Испания ще продължи да се развива все по този начин сполучливо и в бъдеще.



Инспектор Колибарова е измежду дребното отличени задгранични чиновници, което е показателно за престижа, с който се употребяват българската страна и Министерството на вътрешните работи пред испанската страна. Това е справедливо самопризнание и за Дирекция „ Международно оперативно съдействие “ на Министерство на вътрешните работи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР