На официална церемония, провела се на 24 октомври в град

...
На официална церемония, провела се на 24 октомври в град
Коментари Харесай

Поредно признание за туризма, Община Пловдив взе голямата...

На публична гала, провела се на 24 октомври в град Ловеч, Община Пловдив завоюва огромната премията за „ Най-добра маркетингова политика за 2017”. Конкурсът се организира за първа година и бе основан на обстоен въпросник, създаден от Асоциацията на българските туроператори и туристически сътрудници /АБТТА/, която в партньорство с Европейската асоциация на операторите и сътрудниците в туризма ЕСТТА, са основатели и уредници на състезанието.

Въпросникът беше изпратен до всички общини в България още през месец август. Общинското дружество по туризъм, което организира политиката за реклама и маркетинг на община Пловдив в бранша, попълни детайлно 5-те раздела в картата за оценка в състезанието, включваща критериите: „ Административно-финансова обезпеченост”, „ Туристически запаси и инфраструктура”, „ Информационно-рекламно обезпечаване” и „ Представяне на дестинацията в електронна среда”.

Оценяването по посочените индикатори се извърши от експертно жури, в състава на което участваха представители на АБТТА, на университетските среди и на НСОРБ. Кандидатурата на община Пловдив беше оценена с оптималния брой точки, като отговаряща на актуалните условия на туристическия отрасъл. Организаторите означиха също по този начин и водещата ролята на Общинско дружество „ Туризъм” за огромните достижения на Пловдив в региона на рекламно-маркетинговата политика на общината.

Бяха присъдени още две награди – на община Варна и община Габрово, в общо трите раздела на състезанието. Пловдив се състезаваше в раздел „ междинен капацитет”, съгласно индикатори за легловата база.
Награждаването се извърши в границите на обичайна „ Пета работна среща сред бизнеса и локалната власт” от 23 до 25 октомври 2017 година, по време на която Оперативна програма ”Туризъм” изнесе и презентация за новите туристически направления в града, като база за нашарване на туристическия артикул на Пловдив и района
тагове община Пловдив премия туризъм
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР