На няколко пъти през последните седмици и месеци чувахме, че

...
На няколко пъти през последните седмици и месеци чувахме, че
Коментари Харесай

Кога ще се появи Samsung Galaxy S21 FE

На няколко пъти през последните седмици и месеци чувахме, че Samsung Galaxy S21 Fan Edition ще се появи надали не всеки миг, а по-късно чувахме, че моделът може да закъснее и даже въобще да не се появи.
 Samsung Galaxy S22 Ultra и първите изображения на идния флагман
Така ли ще наподобява Samsung Galaxy S22 Ultra

Новият Note, дами и господа

Причината за това най-вероятно са проблеми в производството и доставките на съставни елементи, които афектират освен софтуерната промишленост.

Наскоро обаче в Twitter се появи информация, че S21 FE ще излезе на пазара през януари, а паралелно с това Samsung разгласи Unpacked събитие за 20 октомври.
 Снимка 550299

Възможно е точно по време на него да забележим телефона в целия му искра, а съгласно Джон Просър и Рос Янг производството му ще стартира през декември.

Точната дата за излизането на S21 FЕ съгласно Просър е 11 януари, само че това някак се бие с появяването на серията Galaxy S22, която също се чака през януари.
 Снимка 550298

Припомняме, че Fan Edition моделите на Samsung са измежду най-предпочитаните устройства, защото оферират флагманско прекарване на по-достъпни цени.
 Samsung Galaxy S22 Ultra, Galaxy Note и по какъв начин Samsung счита да възроди премиум серията си
Samsung Galaxy S22 Ultra ще е новият Galaxy Note

Отливки на модела издадоха замисъла на Samsung

В случая на S21 FE можем да чакаме 120-херцов екран, прилична камера, пръстов отпечатък под екрана и може би чип Exynos 2100.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР