На няколко места във Варна тази седмица ще започнат нови

...
На няколко места във Варна тази седмица ще започнат нови
Коментари Харесай

Започва седмицата на новите пътни ремонти във Варна

На няколко места във Варна тази седмица ще стартират нови пътни поправки.

От 17 юли, вторник, стартира реорганизация на бул. " Народни будители " в кв. „ Аспарухово “. Ще се работи по сектора от ул. " Мара Тасева " до ул. " Нарва " и от бул. " Св. Св. Кирил и Методий " до ул. " Мара Тасева " в т. ч. трасето на обръщача по бул. " Св. Св. затваря за придвижване бул. “Народни будители ”, в сектора от кръговото с ул. “Мара Тасева ” до ул. “Св. Св. Кирил и Методий ”, както и придвижването по ул. „ Дружба “. Кирил и Методий ".

Ще бъде затворен за придвижване бул. “Народни будители ” в сектора от кръговото с ул. “Мара Тасева ” до ул. “Св. Св. Кирил и Методий ”. Ще бъде спряно и придвижването по ул. „ Дружба “.

От 21 юли, събота, се затваря и южното платно на бул. „ Народни будители “ - в сектора от сп. “Джанавара ” до кръговото с ул. „ Мара Тасева “. В този сектор придвижването ще се прави в двете посоки в северното платно.

От 21 юли стартират ремонтни действия на още две места в морската столица, които също ще доведат до смяна в организацията на придвижване и известно усложнение за водачите.

Заради ремонт на бул. „ Осми Приморски полк ” в сектора от бул. „ Васил Левски ” до бул. „ Христо Смирненски ”, ще бъде затворено за придвижване западното платно посока Виница – Варна. Движението ще се прави в източното платно в двете посоки. Дейностите включват главен ремонт на пътен възел „ Виница ”, пешеходен подлез и мероприятия за възстановяване на наличната среда.

От събота ще бъде затворена за ремонт и част от бул. “Васил Левски “. Няма да може да се минава по южното платно в сектора от " Подвис " до бул. " Осми Приморски полк ", а придвижването ще се прави в двете посоки по северното платно.

Ремонтните действия са по план „ Интегриран градски превоз на Варна – втора фаза ”, финансиран по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР