На някои зодии завистта им е чужда. По правило става

...
На някои зодии завистта им е чужда. По правило става
Коментари Харесай

Тези зодии никога не завиждат

На някои зодии завистта им е непозната. По предписание става дума за мощни, само че самокритични характери, които познават както опциите, по този начин и границите си. Представяме ви трите зодии, на които може да завиждате благородно!

Рибите живеят на ята

Този воден знак минава за спокоен и балансиран. По начало Рибите са мечтатели и фантазьори. Не обичат да се съпоставят или съревновават с другите, само че се стремят да дават отговор на условията, които са си сложили сами или са им спуснати от обществото. Срещнат ли хора, на които всичко им се удава, може да им завидят мъничко, само че никога няма да позеленеят от злоба. Освен това бързо им минава.

Раците се радват на непознатия триумф

Раците са доста грижовни и са склонни да придават на другите по-голяма стойност, в сравнение с самите себе си. Ето за какво откровено се радват на непознатото благополучие и триумфи. Те постоянно се възхищават на оптимизма и непринудеността на другите, само че и през разум не им минава да завиждат. Все отново случи ли се от време на време да изпитат злоба, го вършат не със завист, а със благосклонност, защото по природа са състрадателни и доброжелателни.

Везните се стремят към равновесие

Този въздушен знак търси салдото. В устрема си да намерят душевно равновесие Везните считат отрицателно обременените усеща, като да вземем за пример завистта, за спънка. За тях е важно  разбирателството сред хората и по тази причина се стараят да поддържат положителни взаимоотношения с всички. При тях обществената подготвеност е мощно изразена. Ако от време на време и у Везните се прокрадва възприятие на злоба, те в никакъв случай не биха си го признали.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР