На някои места цената на един глас на изборите е

...
На някои места цената на един глас на изборите е
Коментари Харесай

Демерджиев разкри: Цената на един глас на изборите достигна 150 лева на някои места

На някои места цената на един глас на изборите е достигнала 150 лв. . Това разкри пред публицисти служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев . Той изясни, че заплащанията се правели преди вота. Но от време на време отчасти и след него.

Демерджиев бе безапелационен, че акциите в страната ще продължат . Те няма да спрат до момента в който проведената престъпност не отстъпела, съобщи „ DarikNews “.

Министърът отното изясни, че в тази акция натискът от страна на тези, които купуват гласове, бил по-голям. Подадените сигнали също били повече, както и формираните досъдебни производства.

Схемите за пазаруване на гласове за предварителните парламентарни избори на 2 април били разнообразни. Променяло се най-много осъществяването . Освен това се засилвал и корпоративният избор . Ръководители на доста места задължавали хората за коя партия да гласоподават.

Всички тези практики били на ръба на закона и по тази причина Министерство на вътрешните работи трябвало да реагира там, където границата била прескочена.

Демерджиев прикани българските жители да подават сигнали за нередности , с цел да може те да бъдат разследвани.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР