На някои хора наистина им доставя удоволствие да тренират и

...
На някои хора наистина им доставя удоволствие да тренират и
Коментари Харесай

Ето как спортът прави секса по-добър

На някои хора в действителност им доставя наслаждение да упражняват и да се хранят уравновесено, тъй като им оказва положително въздействие на целия организъм. Но за жалост, доста огромна част от нас нямат вродена такава мотивация и имат потребност от малко бутане, с цел да водят подобен метод на живот. Ако ходенето всеки ден на фитнес и храненето главно със зеленчуци и плодове не ви кара да подскачате от възторг, имаме да ви споделим нещо, което радикално ще промени отношението ви към спорта.

Представяме ви 5 метода, по които спортът прави секса по-добър.

1. Повишава сърдечния темп

Да сте стегнати и да живеете здравословно не просто ви прави по-уверени в кожата ви, само че и заздравява сърдечната система, помагаща на кръвообръщението, което естествено ви кара да сте в въодушевление за доста неща. Освен това освобождава ендрофин, което оказва помощ за настроението, самочувствието и желанието за секс.

2. Откривате салдото

Различните извършения могат да усилят секс хормоните. Упражненията за мощ усилват тестостерона, само че имате потребност и от мудни извършения, които да оказват помощ да успокоите мозъка си и да намалите кортизола.
За съвършени резултати, комбинирайте двата вида извършения и ще видите голяма разлика както в всекидневието, по този начин и в секса.

3. Храните се по-добре

На процедура, в случай че се грижите за тялото си, то ще се грижи за вас. Уверете се, че се храните с задоволително плодове и зеленчуци, които да покачат силата ви и паралелно с това и желанието ви за секс. Не забравяйте да си доставяте наслаждение и с неща, които обичате да похапвате.

4. Стягате тазовите мускули

Слабите мускули на таза, породени от раждане, менопауза или просто от годините, могат да доведат до по-малко наслаждение по време на секс. Въпреки това, можете да противодействате на това с верните и постоянни извършения. Няма потребност да загатваме какъв брой по-хубав става сексът по-късно.

5. Свързвате се с тялото си

Съзнателното придвижване на мускулите, без значение дали става въпрос за тези на лицето или тези на дупето, ви оказва помощ да се свържете с тялото и да оцените какво можете да вършиме с него. Това води до повече самочувствие и умеене да пробвате нови неща в секса.

Източник: teenproblem.net

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР