На нещо рядко срещано станаха свидетели зрителите на мача за

...
На нещо рядко срещано станаха свидетели зрителите на мача за
Коментари Харесай

Трагикомедия в Германия: футболист тръгна да бие фен, но бързо подви опашка

На нещо рядко срещано станаха очевидци феновете на мача за купата на Германия сред Динамо Дрезден и Хамбургер, приключил 4:1 за домакините от Дрезден. Веднага след дуела бранителят на гостите Тони Лайстнер се качи на трибуните и потърси разпра с почитател на противника. Играчът на Хамбургер хвана фена за фланелката и го блъсна на земята. Само намесата на други ентусиасти и стюарди не разреши да се стигне до по-сериозно сблъскване.

30-годишният Лайстнер е от Дрезден и е някогашен състезател на Динамо. През това лято той мина в Хамбургер от британския КПР. Футболистът изясни, че е бил обиден от думите на ентусиастът, който обиждал фамилията му.

След случая Лайстнер даде изявление за немската телевизия на терена, а през това време от трибуните към него летяха пластмасови чаши с бира.

Дрезден е едно от дребното места в Германия, където за момента се позволяват фенове на трибуните. Това се дължи на решението на държавното управление на провинция Саксония, което позволи на стадионите да влизат почитатели до запълването на 1/3 от потенциала. Затова и на мача Динамо - Хамбургер имаше 10 000 души.

ВИДЕО от случая:

After their 4-1 loss, Hamburg defender Toni Leistner stopped his post match interview and confronted an opposing fan in the stand.

(via )
— ESPN FC (@ESPNFC)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР