На Натали Трифонова май хич не й пука какви са

...
На Натали Трифонова май хич не й пука какви са
Коментари Харесай

Натали Трифонова скъси още полата, даже вече е и прозрачна

На Натали Трифонова май никак не й пука какви са мненията по неин адрес в обществените мрежи, нито, че Съвет за електронни медии е заливан напоследък със сигнали поради непристойното й облекло в ефир.

Синоптичката на bTV, която сега събира загар в прилежаща Гърция, а преди този момент беше и в Италия, все по този начин притегля погледите с ултра късите си рокли и полички, с които се явява и в ефир, до момента в който оповестява прогнозата за времето.



И очевидно, с цел да покаже, че не се вълнува изключително от тези, които я хейтят поради метода, по който се облича, освен, че залага още веднъж на същото облекло, само че даже го прави и още по-късо... в случай че въобще има повече накъде да се съкрати.

На скорошна фотография от почивката й Натали театралничи, облечена в минижуп, който едвам покрива задните й елементи. Коментарите за типа й оставяме на вас. И в случай че за летните плажни алеи това наподобява обикновено, то за ефир въобще не е.

" Месечно в Съвет за електронни медии постъпват към 30 сигнала за неуместния външен тип, с който Натали Трифонова показва прогнозата за времето рано заран и в обедната осведомителна емисия, написа Hotnews.bg.

Сигнали постъпват и против други синоптички от конкурентната Нова тв, само че неоспорим рекордьор е Натали. От Съвет за електронни медии сбито отговаряли на сигналите на жители, че регулаторния орган не може да се меси в публицистичното наличие на малките екрани.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР