На нашата маса винаги има свободни столове за прегвоори. Тук

...
На нашата маса винаги има свободни столове за прегвоори. Тук
Коментари Харесай

Председателят на движение Център: Ние сме гражданско обединение, няма да представяме политическа програма

На нашата маса постоянно има свободни столове за прегвоори. Тук става дума за гражданско обединяване, не за политически план, кпйто би могъл да прерастне в политическа рекламация. На този стадий нямаме желание да представяме политическа стратегия. Това съобщи доктор Дарин Дросев, ръководител на Национално придвижване " Център " в ефира на Българска национална телевизия.  

На този стадий нямаме моралното право да приказваме за явяване на избори. В нашето обединяване има българи, които са недоволни от статуквото, посочи още той.

Първа ни цел е реализиране на чуваемост, опция да изразим мнение на всички, които се свързаха с нас и показаха своята болежка. Ние ще имаме претенциите да участваме в полемики, добави доктор Дросев.

" Българско лято " е един от нашите фундаментални сътрудници. Има НПО-та, които също се включват. В деня на нашето основаване имахме към 2700 молби за включване в нашето придвижване, сподели още той. 

Д-р Дросев обеляза, че Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от е основател на това придвижване.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР