На нас ни беше най-добре да печелим с машини. Така

...
На нас ни беше най-добре да печелим с машини. Така
Коментари Харесай

Бойко Борисов: На нас ни беше най-приятно да побеждаваме с машини

На нас ни беше най-добре да печелим с машини. Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява абсурда от последните дни. Той уточни, че за по-малко от 1 минута е дал своя вот и трите бюлетини.

" Гласувах София да продължи да се ръководи добре, да вършим такива детски градини и учебни заведения, метро, паркове, фонтани, алеи… Надявам се новият кмет да стартира да строи от " Люлин " до " Цар Борис ".

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто упражни правото си на глас.

" Това, което стана през последните дни, никак не е добре. На нас ни беше най-приятно да побеждаваме с машини. Само че се получиха укорими неща – употребявам най-меката дума ", сподели Борисов.

" Считам, че решението на ЦИК за тези избори беше вярно, с цел да може хората умерено да отидат и да гласоподават ", добави той.

" И бих визуализирал, с цел да ме разберете. Предполагам, имате ключова дума на телефона, на компютъра. Как бихте се почувствала, в случай че някой ви копира паролата. Още повече - в случай че това е вашият съперник, който желае да ви седне на мястото. Ето това направиха. След като е издадена заповед, че в тази стая не може да се влиза, той отишъл да снима с персоналния си телефон. Всеки един от вас да си показа - заварвате вашия конкурент, сграбчил ви е телефона и ви снима паролата. Какво ще си мислите по-късно? За какво му е - да ви праща мейли, да ви чете кореспонденцията, да смъква ваши фотоси ", заключи Бойко Борисов.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР