На нарочна пресконференция днес отцепилия се от ПП Радостин Василев

...
На нарочна пресконференция днес отцепилия се от ПП Радостин Василев
Коментари Харесай

Радостин Василев си го каза, целта на записите е да няма правителство

На нарочна конференция през днешния ден отделилия се от Политическа партия Радостин Василев пусна част от запис, който е изработен от онлайн среща на Националното бюро на Политическа партия. На него се чуват думи на Кирил Петков и Асен Василев, като първия споделя, че ще сменят шефовете на службите, които ще се съгласуват с „ посолството “. Петков се хвали, че го натискат да прави държавно управление от Европейски Съюз и Г-7, а Урсула фон дер Лайен му споделила, че би трябвало да откри метод да заобиколят разпоредбите за влизане в еврозоната, а тя ще помогне. Ето и част от мненията по тематиката:

Огнян Минчев

Голям скандал - неназовани посолства щели да кадруват за шефове на службите. Как може такова нещо! Шефовете на българските служби по право се назначават от другарите в Москва. Протежето на Решетников ги смени всичките откакто направи служебна - еднолична сатрапия преди две години. Не пипайте фрагментите на Москва, безродници!

Антон Тодоров

Ето, Гела си го сподели едно към едно преди секунди в Българска телеграфна агенция:

„ Целта ни с тези записи е да няма държавно управление! “.

Точка! Нищо друго не е значимо!

Евгени Дайнов

Радостин нямал бил записи. Е, защо беше цялата дандания тогава?

Някой внезапно подвигна темперратурата на водата в тенджерата.

Методи Лалов

Взимаш в партията си човек, определен за политик на чалга кастинг, който е предал благодетеля си (и който занимаваше месеци наред обществото с персоналната си преписка със Соня Колтуклиева!), а след това се чудиш за какво е предал и теб.

На такива недорасляци ли сме подготвени да поверим страната си?

Говориш неща, които се разминават с общественото ти говорене и дейности, само че след това се чудиш по какъв начин да обясниш съществуването на записи, които те разобличават.

Такива ли лъжци желаеме в ръководството?

Кирил Петков и Радостин Василев ни слагат пред следващия неосъществим честен избор - да симпатизираме на предателя, който е разобличил лъжеца или на лъжеца, чиито персонални диалози са били обществено огласени.

В естествените общества Петков и Василев нямаше да са в политиката.

 



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР