На над 6-часово заседание Общото събрание на Българска федерация Волейбол

...
На над 6-часово заседание Общото събрание на Българска федерация Волейбол
Коментари Харесай

Волейболната федерация избра нов Управителен съвет и гласува рекорден бюджет

На над 6-часово съвещание Общото заседание на Българска федерация Волейбол (БФВ) избра новите 16 членове на Управителния съвет. Досега броят им беше 25.

След гласоподаване на 94 делегати на форума членове на УС стават Александър Попов, Александър Маджуров, Александър Иванов, Борислав Кьосев, Венислав Йонев, Давид Давидов, Евгени Иванов, Живко Желев, Ивайло Константинов, Илия Динков, Красимир Илиев, Николай Иванов, Огнян Томов, Петър Кънев, Сашо Йовков и Станислав Николов (изброяването е по азбучен ред). Те ще завършат мандата до 2024 година.

„ Преди 5-6 месеца след едно съвещание на управителния съвет Иван Сеферинов даде доста изявленията, че би трябвало да се понижи броят на членовете – изясни президентът Любомир Ганев. – Това негово изявление ни стимулира и ние се вслушахме в него. Направихме предложение за измененията в устава. Създаде се специфична работна група, която работи повече от три месеца. На 13 септември тя рапортува предлагането за новия правилник на УС, който го одобри и го предложи за гласоподаване на Общото заседание. На него гласувахме оставките на всички 24 членове на УС. Всичко беше изцяло транспарантно. Имаше 28 претендента, които обявиха кандидатурите си с мотивационни писма. В последните две седмици дадохме опция всеки да напише самичък изявление, заложено с идентични въпроси и оповестено в формалния уебсайт на БФ Волейбол. Някои отхвърлиха, само че това е тяхно право. Целите пред УС са признати от дълго време и работата продължава до края на 2024 година. Тогава изтича мандатът на всички членове на УС дружно с ръководителя. “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР