На мястото на сладоледчийницата на бул. Витоша се е нанесла

...
На мястото на сладоледчийницата на бул. Витоша се е нанесла
Коментари Харесай

НЕ! БАКЛАВА ФАКТОРИ: НАЙ-ЛОШОТО ОБСЛУЖВАНЕ

На мястото на сладоледчийницата на бул. Витоша се е нанесла баклаваджийница, само че жалко за огромната инвестиция на притежателя, тъй като „ фрагментите вземат решение всичко”, а неговите го провалят. Какво сподели нашият опит? Чакахме тъкмо 7 минути най-търпеливо 2 дами зад щанда да сложат тъкмо 2 сладкиша на усмихнати, вежливи, стегнати чужденци.

Когато пристигна нашият ред, изненадващо дамите – и двете, които си пречеха една на друга и посочваха ослепителен непрофесионализъм – очевидно не бяха уверени в дейностите си, като една се обърнаха към жена, която беше след нас – очевидно се оказваме невидими. Не, че тя поръча нещо грандиозно – 2 части баница или нещо сходно.

Цялата раздразнителност, неприятните погледи, другите неприятни чувства оставихме зад тила си и просто напуснахме полесражението. Не сме срещали по-лошо обслужване в софийско заведение. Особено пък с претенциозно име като Баклава фактори, което не наподобява да дава отговор и на истината – не видяхме нещата да се вършат на място.

Налага се и образование на личния състав, тъй като неделното не беше първото ни посещаване там, преди този момент бяхме наминали на път и се опитахме да попитаме какво се крие зад непознатите имена на сладкиши, които не са саралия на витрината. Другарките зад щанда не знаеха и се изнервяха от най-логичен тип любознание на клиентите. Така не се прави!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР