На моя роднина казаха следното: „Нацистите са много трудни за

...
На моя роднина казаха следното: „Нацистите са много трудни за
Коментари Харесай

”Вагнер” вербува затворници от Санкт Петербург за войната в Донбас за 200 000 рубли и амнистия

На моя родственик споделиха следното: „ Нацистите са доста сложни за разкриване там и са доста добре подготвени. Вие ще бъдете на напред във времето и ще помагате за откриването на нацистите, тъй че не всички ще се върнат. Първоначално споделиха, че към 20% ще се върнат. После – че „ съвсем никой няма да се върне “. На тези, които оцелеят, е обещана премия от 200 000 рубли и прошка. И в случай че той почине, дават обещание да платят на фамилията 5 милиона рубли. Всичко това са единствено думи, няма да бъде записано на никое място на хартия. В същото време цялата информация не се предава непосредствено, а посредством бригадирите. ", написа още " Важни историши ".

Отначало им беше казано, че ще бъдат взети поради единствено тези, които са служили или са се сражавали. Но след няколко часа стана ясно, че всички искащи са включени в листите. Искаха да се запишат към 200 души, само че най-после се записаха към 40, даже ги ревизираха на полиграф.

Моят непосредствен искаше да се съгласи, само че ние, роднините, го разубедихме. Сега той се кълне, че няма да отиде, само че несъмнено се колебае, тъй като вижда това като опция да завоюва пари, споделя: „ Ако се случи най-лошото, ще ти печеля апартамент. “ Те разискват между тях: " представяте ли си какъв брой можете да вземете оттова “. Те имат вяра в това. Не всички, несъмнено.

Моят другар излежава присъда в колония в центъра на Нижни Новгород. Според него има доста хора, които преди този момент са взели участие във военни дейности и те са доста нетърпеливи за тази война. Той съумява да се свърже със самия Вагнер и декларира желанието си да отиде на война. Те му дадоха отговор: „ Чакай ни във вашата колония до месец “.

Важни истории съумяха да беседват с роднините на пандизчията от Яблоневка, който се съгласи да отиде в Донбас: „ На втория ден след новината за срещата той сподели, че е подписал контракт и няма връщане обратно. Но през днешния ден [разговорът се състоя на 4 юли] сподели, че договорите ще бъдат подписани при идването на място. По думите му те ще се бият, а не да възвръщат. Защо се съгласи? Той бил корумпиран с обещанието, че след шест месеца ще се прибере и престъпното досие ще бъде заличено. Освен това, когато минат шест месеца и някой желае да продължи службата си, тази компания ще обезпечи работа.

Яблоневка става първата колония в Санкт Петербург, където вагнеровците провеждат акция. Тази информацияе доказана и от събеседник и родственици на пандизчии от ИК-6 „ Обухово “: „ Вчера при тях пристигнаха някакви водачи и им предложиха да отидат в Донбас. Доколкото разбрах договорът е вербален. Казват, че изпращат без жетони и паспорти. Как тъкмо вземат решение на кого да създадат сходно предложение не е ясно. Като че ли първо убеждават тези, които са служили в армията. В същото време не се приканват тези, които са в пандиза от 20 години, а да вземем за пример на млад мъж, на който остават няколко месеца.... "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР