На Мондиал 2018 ще бъде излъчен нов световен шампион, след

...
На Мондиал 2018 ще бъде излъчен нов световен шампион, след
Коментари Харесай

Световният шампион Германия отпадна в групите

На Мондиал 2018 ще бъде излъчен нов международен първенец, откакто актуалният - Германия, отпадна още в груповата фаза. Слабото показване на Бундестима в група F доближи своя разцвет в последния дуел - против Южна Корея, в който германците изгубиха с 0:2. Мачът изобилстваше от неверни отигравания и пропуски пред корейския вратар Чо Хюн-Ву, който от своя страна направи чудеса. Не оказа помощ и това, че в последните 20-ина минути селекционерът Йоахим Льов рискува и пусна петима души в офанзива при резултат 0:0. На Германия бе необходим единствено един гол, с цел да продължи, поради развоя в другия мач - там Швеция разгроми Мексико с 3:0.
Бундестимът обаче по този начин и не стигна до гол, а на собствен ред получи. Южнокорейците се възползваха от оголените пространства в съперниковата отбрана и Ким Йонг-Гвон откри в 4-ата минута на добавеното време. При последваща контра на азиатците и осъществяване на корнер в 7-ата минута след 90-ата, Сон Хюнг-Мин се възползва от безредие и рикушет и също вкара. Имаше подозрения за засада, само че те отпаднаха откакто реферът Марк Гайгър се съветва със системата за видеоповторение VAR.
Така Германия, който пристигна в Русия с упоритост да отбрани купата си от преди 4 година, приключи безславно на последно място в групата. На 1/8-финалите не престават Швеция като победител и Мексико. В дуела сред тях скандинавците завоюваха с попадения на Людвиг Аугустинсон в 50-ата мин., капитана Андреас Гранквист в 62-ата от дузпа и автогол на Едсон Алварес в 74-ата мин.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР