„На много места в България има линейки, но няма екипи,

...
„На много места в България има линейки, но няма екипи,
Коментари Харесай

От „Капачки за бъдеще“ се срещнаха с министъра на здравеопазването Асена Сербезова

„ На доста места в България има коли за спешна помощ, само че няма екипи, които да работят на тях “, написаха в страницата си във „ Facebook “ от благотворителната акция „ Капачки за бъдеще “.

Инициаторите на акцията, която тази година се организира за десети следващ път, оповестиха, че през днешния ден са имали среща с министъра на опазването на здравето Асена Сербезова.

От „ Капачки за бъдеще “ не оповестиха повече детайлности.

Припомняме, че по време на последната благотворителна акция бяха показани втората детска неонатална кола за спешна помощ и първата планинска офроуд кола за спешна помощ за сложни терени.

Първата детска неонатална кола за спешна помощ беше дарена на Южна България, където избавя деца в целия южен район, в това число в градовете Пловдив, Пазарджик, Смолян, Хасково, Кърджали, а втората детска кола за спешна помощ следва да бъде дарена в Северна България.

Преди броени дни уредниците на акцията оповестиха, че чакат последните разрешителни за детската кола за спешна помощ да бъдат подготвени и ще разгласят къде ще отиде да избавя животи.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР