На много хора им е трудно да свикнат с мисълта,

...
На много хора им е трудно да свикнат с мисълта,
Коментари Харесай

Новата къща за 16 милиона на Джейк Пол

На доста хора им е мъчно да свикнат с мисълта, че Джейк Пол е към този момент боксьор, само че това е реалност. Е, не знаем какъв брой дълго ще продължи кариерата му, само че пък той към този момент съумя да завоюва много от нея.
 Линдзи Лоън, Джейк Пол и другите звезди, упрекнати за присъединяване в противозаконна крипто скица
Звездите, които бяха хванати в противозаконна крипто скица

И Линдзи Лоън е измежду тях

Дори да не му се получат нещата на кръга в дълготраен проект, Пол постоянно може да се завърне интензивно към YouTube. И май това счита да направи, тъй като в последното си видео загатва, че ще се завърне към постоянното издание на видеа в платформата.

Във видео Пол показва новата къща, която си е купил, само че също по този начин споделя, че още веднъж се усеща въодушевен да основава наличие за YouTube.

Във видеото Джейк Пол демонстрира големия си нов дом, който се намира в Пуерто Рико и коства цели 16 милиона $. Новата му " къщурка " е с обща повърхност надхвърляща 11 000 кв.м. и разполага с басейн, звукозаписно студио, кино салон и цели осем спални и 12 бани. Гаражът е толкоз огромен, че може да побере шест коли.

Разбира се, има и къща за посетители. Джейк споделя, че брат му Логан живее наоколо до него и двамата ще продължат да развиват бизнес концепциите си дружно. Още на входа на дома му са паркирани три тротинетки Bugatti.

Джейк Пол даже твърди, че в хола му е ситуиран най-големия тв приемник, който може да се откри на територията на Пуерто Рико - той е 120-инчов и е особено издание. И макар че къщата е неповторима сама по себе си, Пол споделя, че ще направи някои промени, като в други видеа ще демонстрира какво тъкмо ще е новото.

Според TMZ Sports Джейк Пол е купил имението от Ядиер Молина. Интересното е, че някогашният пуерторикански бейзболист го е построил през 2021 година, само че две години по-късно го афишира за продажба. Първоначално желаната цена е била в размер на съвсем 20 милиона $, само че явно Пол е съумял да се контракти за солидна отстъпка.

В друго видео ютюбърът, трансформирал се в боксьор, демонстрира и различен парцел в Пуерто Рико, който е закупил дружно с брат си Логан Пол. Определя го като като склад, тъй като навръх това наподобява, само че в него в действителност освен се складират разнообразни неща.
 Гафът със фотографията на Логан Пол, с която разгласи, че е преподписал с WWE
Гафът, който Логан Пол направи

Когато те отстранен от фотографията

Братята Пол го употребяват за всевъзможни неща. От провеждането на тренировките им по бокс до записването на видеа и подкаст епизоди. Мястото, дружно с всичко усъвършенствания, които са създали, им е коствало към 4 милиона $.

Именно там  ще се приготвя за мача си против някогашната звезда на UFC Нейт Диас, който трябва да се организира на 5 август в Далас в American Airlines Center. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР