На младите родители им трябват средно 14 месеца, за да

...
На младите родители им трябват средно 14 месеца, за да
Коментари Харесай

14 месеца са нужни да свикнете с бебето

На младите родители им трябват приблизително 14 месеца, с цел да свикнат с съществуването на бебе. Приблизително половината майки и татковци са в положение на потрес по време на този развой.

Британски социолози изясниха, че локалните млади родители цели 14 месеца привикват към бебето, написа medikforum.ru. 35% от участниците в проучването декларирали, че не са били готови за това събитие ни минимум, както и че въобще не очаквали да минат тези тествания, през които им се наложило, след раждането на детето. Почти у половината (49%) процесът към приучване към новия статус провокирал положение на потрес.

Изследването демонстрира също, че почти 52% от страстите след раждането на бебето са свързани на драго сърце, а 48% - с тежък труд. Най-тежкият труд, както демонстрира запитването, е обвързван с повиването (25%), следван от честите будения нощем поради плачещо бебе (22%) и опитите да го приспят (14%).

Не би трябвало да смятате, че английските родители изпитват повече отрицателни страсти по време на възпитанието на детето. 38% са декларирали, че усмивката на лицето на хлапето им носи най-голямата приятност и равнището на благополучие се подвига на 8,5 от вероятни 10. 14% от младите родители получават наслаждение от това, че се учат на нещо ново, а на 13% просто доста им харесва да гушкат и гукат на бебето.

Запитването демонстрира също и, че през първата година от живота на бебето родителите го държат на ръце 2 263 часа, което прави 6,5 часа дневно. При това те отделят 4,4 часа дневно за наслаждение и забавление с хлапето.

Надя Горанова

..

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР