На митинг под наслов “Спасете АмерикаОпредели се като най-твърд спрямо

...
На митинг под наслов “Спасете АмерикаОпредели се като най-твърд спрямо
Коментари Харесай

Тръмп обяви Байдън за „държавен враг“

На протест под наслов “Спасете Америка ”
Определи се като най-твърд по отношение на Русия

Вини президента, че употребява ФБР като оръжие

Предишният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи наследника си на поста Джо Байдън за “държавен зложелател ”, съобщи Би Би Си.
Това Тръмп съобщи на протест в Пенсилвания под наслов “Спасете Америка ”. Той се организира в границите на предизборната акция за вота за Конгрес през ноември, на който Демократическата партия може да загуби контрола си както в Сената, по този начин и в Камарата на представителите.

Пред събралите се Тръмп упрекна Байдън, че употребява ФБР като оръжие против него. Обвинението му бе във връзка осъществените обиски в имението на Тръмп “Мар-а-Лаго ” в Калифорния, където сътрудници на ФБР влязоха в границите на следствие на съмненията, че експрезидентът е задържал държавни документи, които по закон би трябвало да съобщи на държавния списък. В имението бяха открити хиляди документи, някои с гриф “секретно ” и “поверително ”.

На митинга Тръмп окачестви обиските като “една от най-стряскащите злоупотреби с власт от страна на който и да било администрация в американската история ”. “Срамният обиск и влизане с щурм в дома ми Мар-а-Лаго е подигравка на правораздаване, насмешка пред целия свят с американските закони, обичаи и правила. Целият свят наблюдаваше и беше шокиран ”.

Тръмп също така подлага на критика Байдън и във връзка с неговата енергийна и данъчна политика, както и за прокарания закон за отбрана на климата. Бившият президент сподели, че по време на неговото ръководство Съединени американски щати са имали “най-голямата стопанска система ”, до момента в който в този момент страната претърпява “най-голямото нарастване на налозите в историята ”.

Тръмп акцентира, че е “най-твърдият президент ” по отношение на Русия и че съветският президент Владимир Путин е нахлул в Украйна незабавно откакто “изборите в Съединени американски щати бяха фалшифицирани ” (през 2020 година за президент, на които бе определен Байдън).
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР