На мисия тръгваме заредени с енергия и с мисълта, че

...
На мисия тръгваме заредени с енергия и с мисълта, че
Коментари Харесай

Огнеборец, гасил пожарите в Гърция: Заварихме огнен ад!

На задача тръгваме заредени с сила и с мисълта, че би трябвало да помогнем на хората там. Това показа пред Нова телевизия Калоян Дончев, огнеборец от столичната пожарна, който взе участие в потушаването на огнената стихия в Гърция.

Нашите чиновници са очаквали да е толкоз тежка обстановката там, тъй като сътрудниците им в Гърция са доста добре подготвени и не биха поискали помощ, в случай че казусът не е сериозен. Гъстата растителност е затруднила огнеборците.

Посрещаха ни с овации, сподели той. Беше много рисково, огнен пъкъл, изясни Дончев. Отишли сме там да свършим работа, описа огнеборецът. Имаме построен метод за взаимни дейности, уточни още той. За справяне с огъня е нужно успокоение, по думите му. 14 дни той остава в Гърция да гаси пожарите.

Калоян Дончев е помагал и при земетресението в Турция. Каза, че към този момент се е възстановил от тежките гледки там. Но мъчно се не помнят очакващите очи на роднините.

В огромна част индивидът е в основата на бедствията, по мнението на Дончев. Да не палим барбекю в гората в жегите, поучават пожарникарите. С всяко лято се усилва работата на пожарникарите, стана ясно от коментара му.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР