На места са избухнали пожари. Според местните власти всички служби

...
На места са избухнали пожари. Според местните власти всички служби
Коментари Харесай

Ракети и дронове над Одеса, има загинали

На места са избухнали пожари. Според локалните управляващи всички служби работят по отстраняването на вредите. Президентът Зеленски се срещна с дипломати и ръководители на интернационалните организации.

 

66 противников офанзиви са отблъснати от украинската войска през последното денонощие. Дронове са умъртвили трима души и в Одеса. Такава е равносметката за последните 24 часа, а часове ни разделят от мрачната годишнина от началото на войната в Украйна.

 

Ако би трябвало да се направи паралел с настроенията с първата годишнина, в този момент атмосферата е много по-песимистична. В навечерието на първата годишнина в Киев пристигна американският президент Джо Байдън. Украинците бяха доста въодушевени и обединени от национализъм, въодушевени от идната предишното лято контраофантзива, която за жалост не съумя да реализира задачите си.

 

Сега обстановката е много по-различна - западната помощ се бави, изключително тази от Съединени американски щати, където законопроектът за даването на военна помощ е блокиран сега в долната камара на представителите. Украинците изпитват дефицит на оръжие и хора, насъбрана е отмалялост измежду бойците. Всички приказват за отбранителна тактика през 2024 година и възможна атака чак през 2025 година. Никъде не става въпрос за завършек на войната.

 

По информация на съветски медии съветската войска продължава да напредва в региона на Красний Лиман и Авдеевка.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР