На междинните избори в САЩ частична победа има и за

...
На междинните избори в САЩ частична победа има и за
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев за междинните избори в САЩ: Има частична победа и за демократите, и за Тръмп

На междинните избори в Съединени американски щати частична победа има и за демократите, и за президента Доналд Тръмп . Това разгласи в предаването „ Тази сутрин” Милен Керемедчиев , някогашен зам.-външен министър.
Републиканците изгубиха контрола върху долната камара на Конгреса в Съединени американски щати Президентът Тръмп ще срещне проблеми в прокарването на законопроекти и укази
Победата за демократите е, че превзеха долната камара на Конгреса в Съединени американски щати, а Тръмп завоюва с обстоятелството, че нямаше мощна вълна на обединяване против него, разяснява Керемедчиев.

По думите му демократите нямат мощна кандидатура, която да извадят на идващите президентски избори против Доналд Тръмп и към този момент той е съвсем сигурен победител.

Според някогашния ни зам.-външен министър американският президент е сбъркал с това, че не е заложил на безспорния стопански напредък през последните две години, а на керваните с мигранти, т.е. на борбата.

Демократите пък не е трябвало да вадят Хилари Клинтът от предизборната акция и да залагат на „ Обамакеър “, която е спорна като политика.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР