На Меган Райън, изиграла едни от най-романтичните роли в Холивуд,

...
На Меган Райън, изиграла едни от най-романтичните роли в Холивуд,
Коментари Харесай

Мег Райън се раздели с годеника си

На Меган Райън, изиграла едни от най-романтичните функции в Холивуд, не ѝ върви в любовта в живота. Актрисата се раздели с годеника си – музиканта Джон Меленкамп след 8-годишна връзка, заяви Контактмюзик.

Явно връзките им са се влошили скоро, тъй като Мег бе видяна да не носи годежния си пръстен. Мег Райън и Джон Меленкамп се сгодиха през ноември предходната година. Тя е на 57 години, а той – на 68.

Актрисата наскоро сподели, че не бърза да се омъжва, тъй като желае да работи, да продуцира и режисира, и да се грижи за двете си деца – 15-годишната Дейзи и 27-годишния Джак. Тя съобщи, че най-голямата ѝ упоритост е тяхното благополучие.

Мег Райън има неудачен брак с артиста Денис Куейд, който е татко на Джак. Двамата се ожениха през 1991 година и се разведоха през 2001 година Райън е казвала, че мъчно е претърпяла развода, само че той я е направил по-добър човек.

Тя е изиграла много сантиментални функции в киното, измежду които са „ Когато Хари срещна Сали “, „ Безсъници в Сиатъл “, „ Френска целувка “, „ Град на ангели “ и „ Имате поща “.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР